Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

“Αν ήμουν γυναίκα, θα ήθελα έναν άντρα σαν τον Ονούρ!”



Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το ρόλο του, τις γυναίκες και την επιτυχία της τουρκικής σειράς “Χίλιες και μια νύχτες” έδωσε ο Χαλίτ Εργκέντζ, που υποδύεται τον Ονούρ.
 
Ο γνωστός πρωταγωνιστής τις πολύ επιτυχημένης σειράς μίλησε στα “Επίκαιρα” και αποκάλυψε γιατί οι γυναίκες στην Τουρκία, την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βοσνία έχουν ξετρελαθεί με το ρόλο του. “Οι “Χίλιες και μια Νύχτες” είναι ένα παραμύθι. Και εγώ αν ήμουν γυναίκα έναν άντρα σαν τον Ονούρ θα ήθελα. Γιατί ό,τι κι αν έκανα, όσες ιδιοτροπίες κι αν είχα, θα υπήρχε ένας άντρας που θα το υπέμενε. Μπορεί να κάνει αρχικά ένα λάθος, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύεται κάνει τα πάντα. Υπάρχουν τέτοιοι άντρες αλλά στις μέρες μας σπανίζουν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χαλίτ Εργκέντζ.
Ακόμη, για το σενάριο της σειρά, ο ίδιος υπογραμμίζει πως είναι πολύ “δυνατό”, έχει τουρκικά στοιχεία και θέτει ερωτήματα που κάθε γυναίκα θα μπορούσε να θέσει στον εαυτό της. “Αν, για παράδειγμα, κινδύνευε η ζωή του παιδιού σας, μέχρι ποιο σημείο θα φθάνατε για να το σώσετε;”, ρωτά ο γνωστός ηθοποιός.
 
Τέλος, για το μυστικό επιτυχίας της τουρκικής βιομηχανίας του θεάματος, ο τηλεοπτικός “Ονούρ” σημειώνει το εξής: “Ο σημαντικότερος λόγος είναι το γεγονός ότι η παραγωγή τηλεοπτικών σειρών έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό τομέα στην Τουρκία. Δηλαδή οι “Χίλιες και μια Νύχτες” παρακολουθούνται και στην Ανατολή, όπως και άλλες παρόμοιες σειρές. Στα τουρκικά κανάλια καθημερινά προβάλλονται τρεις, τέσσερις σειρές. Σε επανάληψη ή πρώτη προβολή. Υπάρχει μεγάλη παραγωγή…”.