Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Thessaloniki Blogs » Newspiper » ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ "ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ"....


Η Σεχραζάτ σοκάρεται όταν συναντά την κυρία Περιντέ. Ο Κερέμ μένει έκπληκτος μαθαίνοντας ότι η Σεχραζάτ έχει ένα γιο που πάσχει από Λευχαιμία, ενώ ο Ονούρ νιώθει βαθιά μετανιωμένος. Και οι δύο ξανασκέφτονται την πολιτική τους απέναντι στους υπαλλήλους τους. Η Σεχραζάτ περιμένει να απολυθεί επειδή είχε πει ψέματα ότι δεν έχει παιδιά.


Στο μεταξύ η Ναντιντέ επιμένει να δει τον μικρό Καν, παρά την απαγόρευση του Μπουρχάν. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης η Σεχραζάτ μαθαίνει σημαντικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή ζωή του Ονούρ. Εκείνος, νιώθοντας ενοχές, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη Σεχραζάτ. Ο Μπουρχάν προσπαθεί να παρηγορήσει τη Φουσούν, που είναι συντετριμμένη επειδή δε θα γεννήσει αγόρι. Ο Κερέμ σώζει τη Μπενού από μια δύσκολη κατάσταση. (14/6)


-Ο Κερέμ χαίρεται όταν συναντά τυχαία τη Σεχραζάτ στο σινεμά, ενώ ο Ονούρ είναι αγχωμένος. Το ενδιαφέρον του Μπουρχάν για τη θεραπεία του Καν τρελαίνει τη Φουσούν. Ένα λάθος του Γκανί προξενεί τη σκληρή αντίδραση του Μπουρχάν. Η Σεχραζάτ στεναχωριέται για την κακοτυχία της Μιχριμπάν. Ενώ ο Ονούρ συνεχίζει τις προσπάθειες να επανορθώσει, ο γιος της Σεχραζάτ γίνεται αφορμή για κουτσομπολιό στο γραφείο. Ο Ονούρ ενοχλείται που ο Κερέμ μιλάει διαρκώς για τη μυστηριώδη του αγάπη. Ο Μπουρχάν έχει μια ωραία έκπληξη για τη Ναντιντέ. Η Φουσούν αλλάζει τακτική απέναντι στη Σεχραζάτ. Η Μπενού βάζει τα δυνατά της να βρει έναν τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά της στον Κερέμ. Παράλληλα, οι υπάλληλοι του ομίλου περιμένουν με ενθουσιασμό το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο Κερέμ προσπαθεί να πείσει τη Σεχραζάτ να έρθει. Κι εκεί θα συμβούν εκπληκτικά πράγματα. (15/6)


-Το έντονο ενδιαφέρον του Κερέμ για τη Σεχραζάτ ενοχλεί και στενοχωρεί τον Ονούρ και τη Μπενού. Ο Ονούρ προειδοποιεί τον Κερέμ για τη συμπεριφορά του αλλά εκείνος τον αγνοεί. Στο μεταξύ ο Αλί Κεμάλ κάτι ετοιμάζει. Ο Γκανί απολαμβάνει το σεβασμό του Μπουρχάν για τις δεξιότητές του στην τεχνολογία. Η νευρική συμπεριφορά του Ονούρ ενοχλεί τη μητέρα του. Η Σεχραζάτ απογοητεύεται με τη συμπεριφορά της Μπενού. Η Φουσούν, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της, προγραμματίζει μία συνάντηση με τη Σεχραζάτ. Ο Μπουρχάν έχει μια μεγάλη έκπληξη για τη Ναντιντέ. Ο Κερέμ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στη Σεχραζάτ τα συναισθήματά του. Εκείνη μένει άναυδη από μια πράξη του Ονούρ. (17/6)


-Ο Ονούρ είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο σπίτι της Σεχραζάτ. Η επιθυμία του Κερέμ να δουλέψει στο ίδιο έργο με τη Σεχραζάτ ενοχλεί τον Ονούρ και στενοχωρεί τη Μπενού. Ο Μπουρχάν είναι συντετριμμένος μετά την επίσκεψή του στο νεκροταφείο. Στο μεταξύ ο Αλί Κεμάλ που έχει δεσμό με μια άλλη γυναίκα, δεν αντέχει πια τη Φουσούν. Οι μητέρες του Ονούρ και του Κερέμ ζητούν από τη Σεχραζάτ να διοργανώσει μια φιλανθρωπική δημοπρασία. Κάποιοι υπάλληλοι του ομίλου διαδίδουν φήμες για τη Σεχραζάτ. Η νέα τακτική της Φουσούν είναι να φέρεται ευγενικά στη Ναντιντέ και στον Μπουρχάν. Ο Κερέμ αναλαμβάνει τη θέση του νέου Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρίας. Το ψέμα του Αλί Κεμάλ αποκαλύπτεται. Η Σεχραζάτ ανησυχεί βλέποντας τη Μπενού να πίνει πολύ αλκοόλ. Ο Ονούρ παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με τη Σεχραζάτ… (18/6)

http://www.thessalonikiblogs.gr/Newspiper/2010/06/13/%CE%9F%CE%99_%CE%95%CE%9E%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%A3_%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%A3__%CE%A7%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%95%CE%A3_%CE%9A%CE%91%CE%99_%CE%9C%CE%99%CE%91_%CE%9D%CE%A5%CE%A7%CE%A4%CE%95%CE%A3_....

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου