Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

«Χίλιες και μία νύχτες» VS «Η ζωή της άλλης»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ είχε την περασμένη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» που μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε στο Μακεδονία TV και είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό και να χαρίσει στο κανάλι υψηλές τηλεθεάσεις. Η σειρά, που μας έρχεται από την Τουρκία, θα προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 για όλο το καλοκαίρι και είναι η απάντηση του καναλιού του Αμαρουσίου στις συνηθισμένες καλοκαιρινές επαναλήψεις σειρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά έχει κάνει μεγάλη επιτυχία σε επτά διαφορετικές χώρες που προβάλλεται. Ο χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί στην ιστορία της σειράς είναι η Σεχραζάτ, μια πανέμορφη αρχιτέκτονας, που ξαφνικά η ζωή της καταρρέει, αφού την ώρα που χάνει τον άνδρα της σε τροχαίο ανακαλύπτει ότι ο μικρός της γιος πάσχει από λευχαιμία και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Πρέπει να βρει χρήματα για μια επέμβαση και αυτός που μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Ονούρ, ο οποίος της ζητάει ως αντάλλαγμα να περάσει μια νύχτα μαζί του. Η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» στην πρεμιέρα πήγε αρκετά καλά με μέσο όρο τηλεθέασης 18,7%, ενώ οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είναι αισιόδοξοι για την πορεία της.
Ωστόσο οι υπεύθυνοι του Mega δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουνίου η σειρά «Η ζωή της άλλης» και μέχρι τις 2 Ιουλίου, που θα προβληθεί το τελευταίο της επεισόδιο, αλλάζει ώρα και θα προβάλλεται στις 21.00, ενώ στη θέση της θα βλέπουμε την κωμική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».
Οι υπεύθυνοι του Mega προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανακόψουν την επιτυχία της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες», αλλά και για να συνηθίσει το κοινό την αλλαγή της ώρας της αγαπημένης τους σειράς, καθώς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν «Η ζωή της άλλης» θα προβάλλεται μόνιμα στις 9 το βράδυ.


by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου