Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

"Χίλιες και μία νύχτες" από τον Ιούνιο στον ΑΝΤ1Ένα παραμύθι που δεν θα θέλεις να τελειώσει από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου καθημερινά στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, θα ζήσουμε 1000 ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ γεμάτες δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις. Καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή στις 9 το βράδυ, μια νέα συνήθεια έρχεται να γεμίσει τα βράδια του φετινού καλοκαιριού.

Η πιο επιτυχημένη τουρκική σειρά των τελευταίων ετών κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αφού σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης σε επτά χώρες! Η εξαιρετική παραγωγή του μεγάλου τουρκικού δικτύου KANAL D μας διηγείται ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακά γυρίσματα και ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που κλέβει καρδιές!

Ηρωίδα του παραμυθιού η όμορφη Σεχραζάτ, μια επιτυχημένη αρχιτεκτόνισσα που βλέπει ξαφνικά τη ζωή της να καταρρέει. Χάνει τον άνδρα της σε τροχαίο και παράλληλα, κινδυνεύει να χάσει και το μωρό της όταν οι γιατροί διαπιστώνουν ότι πάσχει από λευχαιμία. Σκοπός της ζωής της τώρα είναι να βρει τα χρήματα για τη δαπανηρή επέμβαση που μπορεί να σώσει τη ζωή του γιου της. Ο μόνος που προθυμοποιείται να τη βοηθήσει είναι ο Ονούρ, ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας στην οποία εργάζεται. Όμως, το τίμημα θα είναι μεγάλο: η Σεχραζάτ θα πρέπει να περάσει μια νύχτα μαζί του! Αυτή η νύχτα θα αλλάξει τη ζωή και των δύο για πάντα…

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, καθημερινά στις 9 το βράδυ, ζήστε ένα υπέροχο παραμύθι αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

http://www.ishow.gr/news.asp?guid=A579FAC4-9E74-44ED-9D5F-8E5293F5C2B5

 by DarkAngel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου