Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Χίλιες και μια νύχτες,η συγκινητική ιστορία αγάπης της Σεχραζάτ και του Ονούρ

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ αυτή η σειρά που καθήλωσε την πλειοψηφία των ελληνίδων μπροστά στη μικρή οθόνη έχει σαρώσει σε τηλεθέαση σε οποιαδήποτε χώρα έχει προβληθεί. Μέχρι στιγμής έχει παίξει στην Βουλγαρία, την Ρουμανία, τα Σκόπια, την Αλβανία, το Κουβέιτ, τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν. Όπως μαθαίνουμε του χρόνου ενδέχεται να την δούμε από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς το Μακεδονία TV  ανήκει στον ίδιο όμιλο.
Τι είναι αυτό που ελκύει τόσο πολύ τις τηλεθεάτριες και δεν ξεκολλάνε από την οθόνη τους;
Εκτός από την κεντρική ιδέα της σειράς που βασίστηκε στην κινηματογραφική ταινία «Ανήθικη πρόταση» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, την Ντέμι Μουρ και τον Γούντι Χάρελσον υπάρχουν στοιχεία που προφανώς μιλούν στην καρδιά της ελληνίδας.
Μεταφέρουμε τα δικά σας μηνύματα και όσα μας εκμυστηρεύεστε προκειμένου να εξηγήσουμε την λατρεία με την οποία περιβάλετε την Σεχραζάτ και την παρέα της.


Σχόλια για την σειρά : 
 
Το σίριαλ έχει σούπερ ηθοποιούς που παίζουν καταπληκτικά. Εξαιρετικές οι ερμηνείες της γιαγιάς που παίζει την Ναντιντέ, αλλά και των υπολοίπων. Ακόμη και οι μικρές Μπουρτζού και Μπουκέτ παίζουν πολύ καλά.  Λ.Μ.
-Το σενάριο είναι γρήγορο και οι εξελίξεις ραγδαίες. Δεν σε κουράζει με επαναλήψεις. Αν χάσεις ένα επεισόδιο πρέπει να ρωτήσεις για το τι έχει γίνει για να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις.   Σ.Κ.
-Οι ηρωίδες είναι παράδειγμα προς μίμηση και όσες ερμηνεύουν ρόλους κακιάς ή ξεδιάντροπης παραδείγματα προς αποφυγή.  Ελ. Τ.

-Δεν βλέπουμε χυδαιότητες, γυμνά και άλλα άσεμνα. Καμιά ηρωίδα δεν έχει βαθύ ντεκολτέ και σούπερ μίνι.  Α.Μ.
-Δεν είναι ξιπασμένο σίριαλ. Οι ήρωες είναι πάμπλουτοι και ζουν σε παλάτια, αλλά είναι προσγειωμένοι και χαμηλών τόνων. Δεν προκαλούν με την εμφάνιση τους, ούτε με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ.   Κ. Λ.
-Τόσες μαϊμούδες τσάντες έχουν στην Τουρκία, μπράβο που καμιά τους, ούτε η Σεχραζάτ, ούτε η Μπενού, ούτε η Σεβάλ κρατούν γιαλαντζί ή αληθινές σινιέ.  Ουρ. Π.
-Οι ηθικές αξίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ποια νύφη εδώ στην Ελλάδα θα φιλούσε το χέρι της πεθεράς και του πεθερού της!   Ελ. Μπ.
-Η σεμνότητα και η σύνεση πρυτανεύει. Ποια γραμματέας σε ελληνικό σίριαλ θα ήταν σαν τις κυρίες που έχει ο Ονούρ και ο Κερέμ στο γραφείο τους;  Γ.Χ.
-Η οικογένεια μετράει, οι σχέσεις γονιών και παιδιών είναι υποδειγματικές και όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι για να τονιστεί η αντίθεση.  Ντ. Κ. 
 
 by DarkAngel  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου