Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σεχραζάτ και Ονούρ από 7 Ιουνίου στον ΑΝΤ1.





Ποικιλία από τηλεοπτικές σειρές εξασφάλισε και το Μακεδονία TV
 
Με το τουρκικό σίριαλ "Χίλιες και μία νύχτες" (φωτ.), που εδώ και έξι μήνες σαρώνει στις μετρήσεις τηλεθέασης από τη συχνότητα του Μακεδονία TV, πρόκειται να ενισχυθεί άμεσα η ζώνη prime time του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 σήμερα θα ανακοινώσει ότι στις 7 Ιουνίου θα καλωσορίσει στο βραδινό του πρόγραμμα τη σειρά, η προβολή της οποίας ολοκληρώθηκε προ δεκαημέρου από το Μακεδονία TV, αν και συνεχίζεται να μεταδίδεται σε επανάληψη, σημειώνοντας ποσοστά που ξεπερνούν το 8% πανελλαδικά και το 20% στη Θεσσαλονίκη.
Από την άλλη, το Μακεδονία TV δεν θα μείνει παραπονεμένο, μιας και ο Γιάννης Λάτσιος και οι συνεργάτες του έδωσαν στον γενικό διευθυντή του Μακεδονία TV Γιώργο Ζώη τις σειρές Grey’s anatomy και Prison break, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ένταξη του Lost. Επιπλέον, το Μακεδονία TV έχει ήδη προχωρήσει στην ενίσχυση της βραδινής ζώνης με την προβολή της εκπομπής "American idol" (καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή στις 22.30). Στο τιμόνι της παρουσίασης του φαντασμαγορικού σόου είναι ο Ράιαν Σίκρεστ, ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν η Πόλα Αμπντούλ, ο Ράντι Τζάκσον, η Κάρα Ντίο Γκουάρντι και ο διάσημος για την αυστηρότητα και την αθυροστομία του Βρετανός Σάιμον Κάουελ.
 
 by DarkAngel  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου