Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί ο Κερέμ του «Χίλιες και μια Νύχτες» έχει μπει στη φυλακή;

Ο ρόλος του σκληρού Κερέμ ταιριάζει γάντι στον Ταρντού Φλορντούν αντίθετα με τα όσα έχετε διαβάσει μέχρι τώρα.
Ο 37χρονος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε επί τρία χρόνια στη σειρά «Χίλιες και μια Νύχτες» στην Τουρκία και μαγεύει τώρα και τις Ελληνίδες που την παρακολουθούν στον ΑΝΤ1 δεν έχει καμιά σχέση με το καλό παιδί που περιγράφουν κάποια ΜΜΕ.
Και δεν έχουμε παρά απτές αποδείξεις γι΄αυτό που ισχυριζόμαστε αφού έχει διαπράξει αξιόποινη πράξη στο παρελθόν για την οποία βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης.
Προφανώς μείνατε άφωνοι.
Το ίδιο και οι θαυμάστριες του στην Τουρκία όταν ο αγαπημένος του ζεν πρεμιέ πρωταγωνίστησε σε ένα ατυχές συμβάν.
Ήταν το 2006 τη χρονιά που άρχισε να προβάλλεται η σειρά «Χίλιες και μια Νύχτες» και ο Ταρντού είδε το άστρο του να απογειώνεται. ΄
Ο γοητευτικός ηθοποιός έγινε περιζήτητος από τη μια μέρα στην άλλη και οι γυναίκες άρχισαν να τον πολιορκούν και να παθαίνουν υστερία για λογαριασμό του. 
Τότε ήταν που η ερωμένη ενός κολλητού του φίλου άρχισε να τον φλερτάρει έντονα και να του ζητά να συνάψει σχέσεις μαζί της.
Μάταια-όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- ο Ταρντού της εξήγησε ότι η φιλία του με τον εραστή της του ήταν πιο πολύτιμη από ότι μια ερωτική περιπέτεια μαζί της.
Εκείνη επέμεινε και δεν τον άφηνε σε ησυχία.  Τόση ήταν η επιμονή της που είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και ο φίλος του.
Ένα βράδυ η εν λόγω κυρία επισκέφτηκε τον Ταρντού στο σπίτι του και κυριολεκτικά του «ρίχτηκε». Εκείνος αμήχανος αρχικά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Όταν όμως η γυναίκα άρχισε να τον απειλεί και να του λέει ότι θα πει στον εραστή της ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά τότε «γύρισε το μάτι του».
Έξαλλος από θυμό επιχείρησε να την διώξει. Η κυρία όμως που λέγεται Χαλιμέ Τσαλισκάν δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήρθαν στα χέρια και σε μια άτυχη στιγμή ο Ταρντού την τραυμάτισε με ένα σουγιά. Αρκετά μάλιστα έτσι ώστε να τρομάξει και να σταματήσει.
Όπως ήταν φυσικό η Χαλιμέ τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.
Η Δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Ταρντού με κάποια ελαφρυντικά και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης.
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα όπου και παρέμεινε 27 μέρες.
Η φήμη που έχουν οι τουρκικές φυλακές είναι γνωστή-μάλιστα έχουν γυριστεί και σχετικές ταινίες με κορυφαία το Εξπρές του Μεσονυκτίου».
Ο Ταρντού που μίλησε για αυτό το μελανό σημείο της ζωής του στα ΜΜΕ είπε συγκεκριμένα: Θα πρέπει κάθε νέος να περάσει 3-5 μέρες στη φυλακή για να καταλάβει πόσο εύκολο είναι να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Συμβαίνει καμιά φορά εκεί που νομίζεις ότι πετάς ψηλά και όλα πάνε καλά,  να προσγειωθείς απότομα. Δεν θα ήθελα να με στιγματίσει αυτό το συμβάν, αλλά όταν απειλείται η τιμή ενός άντρα, τότε δικαιολογημένα θολώνει».
Αγαπητέ Ταρντού δεν μας τα λες καλά! Είπαμε για μια τιμή ζει ο άντρας, αλλά το να μαχαιρώσεις με σουγιά την ερωμένη του κολλητού σου και να… προφασιστείς σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι και ότι καλύτερο.
Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις τότε εκείνος είπε: «Δικό μου είναι το λάθος, το πλήρωσα, τελείωσε».
Συμφωνείτε φίλες μας;













http://toblogtonkirion.gr

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου