Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ονούρ και Σεχραζάτ «χτυπούν» Λάκη Λαζόπουλο

Αλλαγές στο πρόγραμμα τους σκέφτονται να κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, μετά την μεγάλη και πρωτοφανή επιτυχία που είδαν ότι σημειώνει η αγαπημένη τουρκική σειρά «Χίλιες και μια νύχτες».
Παρά το γεγονός ότι το σίριαλ μεταδίδεται σε δεύτερη προβολή διότι η πρώτη ήταν στο Μακεδονία TV καθηλώνει τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.
Προκειμένου να μην «σπαταλήσουν» ένα από τα πιο γερά τους χαρτιά τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου σκέπτονται να σταματήσουν την καθημερινή προβολή του σίριαλ και να το «δείχνουν» μόνο μία φορά (με τις επαναλήψει μπορεί να φτάσει και τις τρεις) και να κρατήσουν έτσι ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατριών.
Έτσι το πιο πιθανό είναι ότι πολύ σύντομα ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το «Χίλιες και μια Νύχτες» κάθε Τρίτη. Μια μέρα δύσκολη που γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική με την προβολή του »Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου και το Champions League.
Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι μόνο ο Ονούρ και η Σεχραζάτ μπορούν να «χτυπήσουν» τον Λάκη Λαζόπουλο.
Αυτός ο προγραμματισμός τους βολεύει γιατί δεν θα χρειαστούν να «θάψουν» κάτι άλλο απέναντι από τα γερά αυτά χαρτιά και επειδή ίσως είναι το μόνο πρόγραμμα που θα καταφέρει να τους βγάλει ασπροπρόσωπους και με πενιχρό κόστος να σημειώνει αξιοπρεπή τηλεθέαση.


Ονουρ- Σεχραζατ

By DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου