Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το μυστικό ενός θυελλώδους έρωτα

Το διάσημο ζευγάρι από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην «Εspresso» αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του. Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ, μιλούν για τον μεγάλο τους έρωτα, το παιδί τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.
Η σειρά που έσπασε τα κοντέρ της AGB φέτος το καλοκαίρι μάς γνώρισε τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ, το ζευγάρι που κατέκτησε το ελληνικό κοινό με τον θυελλώδη έρωτά του, τον οποίο μάλιστα οι δύο πετυχημένοι ηθοποιοί ζουν και στην πραγματικότητα, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ο Χαλίτ μάλιστα ήταν ήδη παντρεμένος με την Γκιζέμ Σοϊσαλί και διέλυσε τον γάμο του με συνοπτικές διαδικασίες. Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο, στις 7 Αυγούστου του 2009, η όμορφη Μπεργκιουζάρ, που ήταν τριών μηνών έγκυος, και ο γοητευτικός Χαλίτ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, ο Αλί, ο οποίος είναι πλέον το κέντρο του κόσμου για τους δύο ταλαντούχους ηθοποιούς.
«Ξυπνάμε κάθε μέρα με τη φωνή του Αλί. Είναι μοναδικό συναίσθημα» λέει η Μπεργκιουζάρ γεμάτη ενθουσιασμό, ενώ ο Χαλίτ συμπληρώνει: «Ο κόσμος μάς φαίνεται πολύ διαφορετικός τώρα. Πριν αποκτήσουμε το παιδί άκουγα από άλλους γονείς ιστορίες που τις θεωρούσα κλισέ. Τώρα συνειδητοποιώ πως όλες τους ήταν πέρα για πέρα αληθινές. Εύχομαι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί να τα καταφέρουν. Είναι ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στον κόσμο».

 «Το “Χίλιες και μία νύχτες” άλλαξε τη ζωή μας»
Η Μπεργκιουζάρ ήταν μόλις 23 ετών, όταν κλήθηκε να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον γοητευτικό Χαλίτ στη σειρά που έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Αν και δεν θέλησαν να αποκαλύψουν πολλές λεπτομέρειες για το love story που τους ένωσε, ο Χαλίτ παραδέχτηκε πως πολιορκεί ό,τι του αρέσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως διεκδίκησε πολύ στενά την όμορφη Mπεργκιουζάρ.

- Τι σημαίνει για τον Χαλίτ αυτό το σίριαλ, πόσο του άλλαξε τη ζωή; «Αλλαξαν πολλά πράγματα, αλλά γενικότερα η ζωή αλλάζει. Γι’ αυτό δεν ευθύνονται οι χαρακτήρες που υποδύομαι, αλλά τα περιστατικά που εξελίσσονται γύρω μου. Τώρα που θυμάμαι τις ημέρες που γυριζόταν το “Xίλιες και μία νύχτες” μπορώ να πω πως ήταν μία από τις πιο δύσκολες αλλά ταυτόχρονα και από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή μου. Αν και ο Ονούρ είναι αρκετά πολύπλοκος χαρακτήρας, βρίσκω πως έχω κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν. Οπως ο ήρωας, έτσι κι εγώ πολιορκώ οτιδήποτε με αγγίξει και πιστεύω ότι αξίζει. Δεν κάνω ποτέ πίσω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την αγάπη».

- Και για την Μπεργκιουζάρ; «Το “Χίλιες και μία νύχτες” και η Σεχραζάτ μού άλλαξαν πολύ τη ζωή. Αυτή η αλλαγή άλλες φορές ήταν θετική και άλλες είχε αντίθετο αποτέλεσμα».

- Αλήθεια, μοιάζετε στον χαρακτήρα με τη Σεχραζάτ;Οχι, καθόλου. Είμαστε απλώς στο ίδιο σώμα. Τίποτα περισσότερο.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού
Πώς είναι μια συνηθισμένη ημέρα για το διάσημο πλέον και εκτός των συνόρων της Τουρκίας ζευγάρι; «Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από μια συνηθισμένη οικογένεια. Οταν έχω γυρίσματα, προσπαθώ μετά τη δουλειά όλο τον υπόλοιπο χρόνο μου να τον περνάω με το παιδί. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και όταν θέλω να χαλαρώσω, ασχολούμαι με τη φωτογραφία, την οποία λατρεύω» λέει η Μπεργκιουζάρ, ενώ ο Χαλίτ μάς αποκαλύπτει: «Είμαι γενικά χαλαρός ως άτομο. Μου αρέσουν η φύση και τα ταξίδια. Επίσης μου αρέσει η δουλειά και γι’ αυτό πολλά από τα χόμπι μου είναι σχετικά με αυτήν. Οταν βρίσκομαι σπίτι, ξεκουράζομαι ακούγοντας μουσική ή βλέποντας ταινίες. Βέβαια τον τελευταίο καιρό όλη η προσοχή μου έχει στραφεί στον γιο μας. Τα μεγάλα ταξίδια έχουν ακυρωθεί για λίγο».

Από το ωδείο στην τηλεόραση

Οι σπουδές τους στο ωδείο φαίνεται πως στάθηκαν και για τους δύο η αφετηρία για μια πετυχημένη καριέρα, παρ’ όλο που, όπως δηλώνει στην «Espresso» ο Χαλίτ, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα γινόταν ηθοποιός. «Ξεκίνησα στο ωδείο με την προοπτική να γίνω τραγουδιστής. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική» αποκαλύπτει και εξηγεί πώς έφτασε να γίνει αστέρας της τηλεόρασης: «Με τνο καιρό το να τραγουδάω, να χορεύω και να παίζω ταυτόχρονα σε μιούζικαλ με οδήγησε στην τηλεόραση και το θέατρο. Ετσι έμεινε στη ζωή μου η υποκριτική. Ηταν μια αρκετά φυσιολογική εξέλιξη, αλλά στάθηκα και τυχερός. Μάλιστα ο ρόλος του Ονούρ μπορώ να πω πως ήταν πρόκληση για εμένα, αφού ήταν πολύ διαφορετικός από παλαιότερες δουλειές μου».

Με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Φαίνεται πως η ίδια στο πίσω μέρος του μυαλού της ήξερε πολύ καλά με τι ήθελε να ασχοληθεί: «Το ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί μάλλον με επηρέασε αρκετά, αλλά αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκα τόσο στον εαυτό μου όσο και στους γύρω μου αρκετά αργότερα. Το πρώτο βήμα προς την υποκριτική ήταν το ωδείο. Από κει και έπειτα με τη σωστή επιλογή παραγωγών αλλά και συνεργατών όλα πήραν τον δρόμο τους».

 «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Από τις απαντήσεις τους είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως συμφωνούν σχεδόν σε όλα. Και οι δυο τους θεωρούν πως η επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα οφείλεται στις ομοιότητες των δύο λαών.

«Από τους λίγους Ελληνες που γνωρίζω παρατηρώ πως μοιάζουμε μεταξύ μας. Βέβαια το περίεργο θα ήταν να μην έχουμε κοινά στοιχεία, αφού στην ουσία ζούμε στο ίδιο έδαφος, πίνουμε και τρώμε τα ίδια αγαθά. Αν δεν υπήρχαν σύνορα, θεωρώ πως κανείς δεν θα παρατηρούσε τις διαφορές στους λαούς και ειδικότερα στους πληθυσμούς που ζουν κοντά στα παράλια του Αιγαίου» τονίζει ο Χαλίτ και προσπαθεί να εξηγήσει τη μανία του γυναικείου πληθυσμού με το σίριαλ. «Πέρα από τις ομοιότητες που έχουμε ως λαοί, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η σειρά πραγματεύεται μια ιστορία αγάπης, που αγγίζει τις γυναίκες. Πολλές από αυτές βάζουν τον εαυτό τους μέσα στην ιστορία».

Η Μπεργκιουζάρ, από την άλλη, δεν κρύβει την έκπληξή της και τον ενθουσιασμό της για την επιτυχία της σειράς: «Εξεπλάγην από το πόσο καλά πήγε η σειρά στη χώρα σας. Η απήχηση του κόσμου από τη μία μας δίνει να καταλάβουμε ότι δουλέψαμε καλά και από την άλλη διαπιστώνω πως οι δύο λαοί είναι το ίδιο φιλικοί και ενθουσιώδεις».

ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ
Μετά τη σειρά «Xίλιες και μία νύχτες» οι τηλεοπτικοί δρόμοι της Σεχραζάτ και του Ονούρ έχουν πλέον χωριστεί. Ο γαλανομάτης ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς μόλις τελείωσε τα γυρίσματα ενός νέου σίριαλ, το οποίο θα προβάλλεται από την επόμενη σεζόν. «Το καλοκαίρι ήμουν αρκετά απασχολημένος με τα γυρίσματα. Σύντομα θα εμφανίζομαι και σε ένα καθημερινό σίριαλ» μας λέει.

- Είναι αλήθεια ότι έχετε υποδυθεί τον Κεμάλ Ατατούρκ;Ναι, ο Ατατούρκ ολοκληρώθηκε και μάλιστα είχε και μεγάλη επιτυχία. Επρόκειτο για ένα παιδαγωγικό πρότζεκτ, το οποίο προβλήθηκε σε παιδιά του δημοτικού. Ηταν μεγάλη τιμή μου να παίξω αυτόν τον ρόλο.

- Και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, τι σχέδια έχει για το μέλλον;Εδώ και λίγο καιρό παίζω σε μια σειρά που ονομάζεται «Bitmeyen Sarki» («Το τραγούδι που δεν τελειώνει»). Ο ρόλος που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της Σεχραζάτ. Στην πραγματικότητα έχουν εντελώς αντίθετους χαρακτήρες. Στο μέλλον θα ήθελα να μείνω λίγο μακριά από την τηλεόραση και να ασχοληθώ με το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ εύχομαι να έχω περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώνω στην οικογένειά μου».

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=3&artID=1253049

 by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου