Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ονούρ - Σεχραζάτ: Τα εμπόδια μέχρι να παντρευτούν!

Aγαπημένε μου Σωτήρη,

Τρελό κόλλημα έχουμε φάει το 40% του γυναικείου πληθυσμού κι εκεί που κοροϊδεύαμε τους άντρες ότι «λιώνουν» καλοκαιριάτικα μπροστά σε μία τηλεόραση, παρακολουθώντας Μουντιάλ, τώρα εμείς από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 11 το βράδυ δεν το κουνάμε ρούπι από το σπίτι. Κι αιτία είναι ο έρωτας του Ονούρ και της Σεχραζάτ που μπορεί να θυμίζει πολύ παραμύθι και με την πραγματικότητα να μην έχει τόση επαφή, όμως μας αρέσει και μάλιστα πολύ.

Θες η αγριάδα του Όνουρ; Θες η ομορφιά της Σεχραζάτ; Θες ο έρωτας τους γενικότερα; Ο, τι κι αν ισχύει, σημασία έχει ότι ο τηλεοπτικός τους έρωτας δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Έλα, όμως, που διαβάζοντας διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τους δύο πρωταγωνιστές διαπιστώνουμε ότι ο πραγματικός τους έρωτας είναι πολύ καλύτερος και με μεγαλύτερο σασπένς από τον τηλεοπτικό. Από σαράντα κύματα πέρασε ο κεραυνοβόλος έρωτας τους μέχρι να γίνει αποδεκτός και το ζευγάρι που ερωτεύτηκε σφόδρα στα γυρίσματα του «Χίλιες και μία νύκτες» να είναι κανονικό ζευγάρι.

Κι αυτό, διότι «Ονούρ» και «Σεχραζάτ» δεν ήταν μόνοι στη ζωή όταν γνωρίστηκαν. Ο Χαλίτ Εργκέν ήταν ένα χρόνο παντρεμένος, αλλά μόλις είδε την κατά 12 χρόνια μικρότερη συμπρωταγωνίστρια του, ξέχασε και σύζυγο και γάμο, τα πάντα. Ζήτησε διαζύγιο από την σύζυγο και λέγεται ότι της έδωσε 150 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου εκείνη να του το δώσει. Αλλά δεν ξεμπέρδεψε τόσο εύκολα από την πρώην, αφού λίγο καιρό μετά και βλέποντας το ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη νέα σχέση του Χαλίτ, δεν άντεξε κι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό συγκλόνισε το νεόκοπο ζευγάρι, αλλά συνέχισε κανονικά τη σχέση του, αφού ο έρωτας τους είχε δυναμώσει και τίποτε δεν ήταν ικανό να σταθεί εμπόδιο σε αυτόν.

Ούτε καν η μακροχρόνια σχέση της Μπερκιουζάρ Κορέλ, η οποία πριν γνωρίσει τον «Ονούρ» ετοιμαζόταν να παντρευτεί έναν γοητευτικό Τούρκο, με τον οποίο ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, στη γείτονα χώρα ήταν ιδιαίτερα προβεβλημένη η σχέση τους και δεν υπήρχε εβδομάδα που ένα ενσταντανέ τους να μην κοσμεί το εξώφυλλο life style περιοδικού. Αλλά όλα αυτά μέχρι η «Σεχραζάτ» να γνωρίσει τον «Ονούρ» και να ακολουθήσει το παράδειγμα του, δηλαδή να τα βροντήξει όλα, προκειμένου να είναι μαζί. Και δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους, αφού η σχέση τους μετράει τέσσερα χρόνια, πέρυσι παντρεύτηκαν, τον περασμένο Φεβρουάριο απέκτησαν το γιο τους, ενώ ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν σε μία νέα σειρά.
 
loipon

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου