Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο κάνουν εδώ και λίγες μέρες ο Χαλίτ
Εργκέντς και Μπεργκιουζέρ Κορέλ, οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ! Το
...ζευγάρι «βολτάρει» στις Κυκλάδες υπό άκρα μυστικότητα και έγινε
αντιληπτό όταν κατέβηκε στην Μύκονο για βόλτα και ψώνια, ενώ το
Φθινόπωρο αναμένεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», το πιο hot ζευγάρι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ταξιδεύει στο Αιγαίο με ένα πολυτελέστατο σκάφος και αλλάζει καθημερινά λιμάνι, ενώ στην παρέα του βρίσκονται ορισμένοι καλοί φίλοι.

Και οι δύο αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και περνούν τις
περισσότερες ώρες στο σκάφος. Ωστόσο, ο Ονούρ έγινε αντιληπτός στα Ματογιάννια, όπου μπήκε σε γνωστή γκαλερί και αγόρασε ένα γλυπτό!

«Ήρθε στην γκαλερί με παρέα την Τρίτη», είπε στην εφημερίδα ο διευθυντής της, αποκαλύπτοντας πως ο Τούρκος ηθοποιός αγόρασε έναν πίνακα - γλυπτό του Θεοδόση Δαυλού, το οποίο απεικονίζει μια γυναίκα που ατενίζει το μέλλον, έναντι 6.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ζήτησε να του αμπαλάρουν το έργο και το παρέλαβαν την επομένη δύο άνδρες που έστειλε.

Επόμενος σταθμός του ζευγαριού θα είναι η Σαντορίνη (όπου ο ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του), ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να τους ξαναδούμε στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην Αθήνα, όπου αναμένονται στα τέλη Σεπτεμβρίου! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τούρκος πρέσβης στην ελληνική πρωτεύουσα προσκάλεσε το «λαμπερό» ζευγάρι που αποδέχθηκε την πρόταση.

«Το πιθανότερο είναι να έρθουν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα μείνουν μόνο για ένα διήμερο αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να λείπουν περισσότερο», είπε στην εφημερίδα ο υπεύθυνος της φιλοξενίας τους, προσθέτοντας ότι ο Ονούρ και η Σεχραζάτ θα διαμείνουν σε πολυτελές ξενοδοχείο είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στα νότια προάστια!\

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου