Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ciragan Palace, το ξενοδοχείο των παραμυθένιων γάμων, της Σεχραζάτ και του Ονούρ

Ονειρεμένη η πρόταση γάμου του Ονούρ Αξάλ στη Σεχραζάτ Εβλιγιάογλου. Ο επιχειρηματίας επέλεξε μια σουίτα του πασίγνωστου ξενοδοχείου Ciragan Palace Kempinski Istanbul για ένα πριβέ δείπνο υπό το φως των κρυστάλλινων πολυελαίων και υπό τους ήχους ενός τρίο εγχώρδων.
Το www.toblogotonkirion.gr σας ξεναγεί στο Çırağan Kempinski Istanbul, που είναι από μόνο του ένα ποίημα. Αυτό το καταπληκτικό ξενοδοχείο συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια με την ουσία της ιστορικής Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται σε μια τοποθεσία στον Βόσπορο για μια μοναδική εμπειρία. Το Ciragan Palace Kempinski Istanbul βρίσκεται σε ένα επιβλητικό οθωμανικό ανάκτορο του 19ου αιώνα με πανέμορφα αρχιτεκτονικά διαμορφωμένους κήπους και πανοραμική θέα στο Βόσπορο και στην Πόλη.
Η μνήμη της ανεμελιάς γύρω από την πισίνα και των πλοία που περνούν θα συνεχίσει να σας ακολουθεί για αρκετό καιρό αφού φύγετε. Οι σύγχρονες ανέσεις και οι εξαιρετικές υπηρεσίες ολοκληρώνουν την ιστορική ατμόσφαιρα του Çırağan Palace Kempinski Istanbul. Το πλήρως εξοπλισμένο σπα και κέντρο ευεξίας αποτελεί μια όαση μέσα σε αυτή τη γεμάτη ζωή πόλη.
Με 5 υπέροχα εστιατόρια και μπαρ για να επιλέξετε – όλα με μπαλκόνια ή βεράντες με θέα στη θάλασσα – ίσως να δυσκολευτείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας. Ανάμεσα στο Besiktas και το Ortakoy με την γραφική υπαίθρια αγορά, το ξενοδοχείο απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την γεμάτη ζωή περιοχή Taksim.
Το μεγαλείο του Çırağan Palace αναγνωρίστηκε όταν έγινε το πρώτο μέλος του Leading Hotels of the World, στην Τουρκία. 













































































































Ciragan_Palace

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου