Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ANT1: περνά στην αντεπίθεση με τούρκικες σειρές

Με ένα «πακέτο» τούρκικων σειρών περνά στην αντεπίθεση ο ΑΝΤ1, μετά την επιτυχία του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» . Οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να «κλείσουν» και άλλες τούρκικες σειρές ώστε να «χτυπήσουν» τις ισχυρές σειρές του Mega.


Μεγάλος αντίπαλος για τον ΑΝΤ1 δεν είναι άλλη από την τοπ σειρά τα «Μυστικά της Εδέμ» απέναντι στην οποία θα «ρίξουν» έτοιμη σειρά από τη γείτονα χώρα η οποία θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 18:30 και θα κρατάει αρκετά αφού απέναντι στο ένα επεισόδιο της «Εδέμ» θα «πέφτουν» δυο του τούρκικου. Μάλιστα, η πρεμιέρα της θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη, πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega. Το μόνο που μένει είναι να δουν ποια από τις σειρές του τούρκικου «πακέτου» θα «χτυπήσει» τα επιτυχημένο σίριαλ του αντίπαλου καναλιού.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις σειρές που λέγεται πως «τα σπάει», ακούει στον τίτλο: «Αγάπη και εκδίκηση». Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι καθημερινή και τα επεισόδια της είναι περιορισμένα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούν να τη «ρίξουν» απέναντι στις δυο τοπ σειρές τα «Μυστικά της Εδέμ» και η «Ζωή της Άλλης».


Το ότι κάπου θα πέσει η «τορπίλη» όμως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

allistv.blogspot.com 

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου