Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Έζησε "Πικρή αγάπη"

Η επιτυχία της σειράς "Χίλιες και μία νύχτες" έκανε τον Χαλίτ Ερτζέντζ, τον Ονούρ του σήριαλ, έναν από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς της Τουρκίας. Μέχρι τότε είχε παίξει μικρούς ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Όλα άλλαξαν μετά την συμμετοχή του στο πλευρό της μετέπειτα συζύγου του Μπεργιουζάρ Κορέλ. Οι προτάσεις έπεφταν βροχή και η πρώτη του σημαντική δουλειά ήρθε με τον πρώτο ρόλο στην ταινία "Aci Ask” - H αγάπη είναι πικρή".

Στην ταινία, ο Χαλίτ υποδύεται τον Ορχάν Αταόγλου, έναν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Ανατολίας. Η σχέση του με την Αισέ δείχνει ιδανική αλλά μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν, οι δυο τους χωρίζουν λίγο πριν παντρευτούν και ο Ορχάν μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη όπου συναντά και ερωτεύεται μία νεαρή φωτογράφο, την Όγια. Αυτή την φορά τον γάμο ο καθηγητής δεν τον γλιτώνει, αλλά το μέλλον που του επιφυλάσσει η τύχη είναι σοκαριστικό, μία μαθήτρια του, η Σεντά, μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι και ξαφνικά ο Ορχάν βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις γυναίκες αφού και η Αισέ προσπαθεί να τον ξανακερδίσει.

Μαζί με τον Χαλίτ παίζουν η Κασού Ντερέ, η Εζγκί Ασαρόγλου και η Σονγκούλ Οντέν, τρεις κυρίες, η μία καλύτερη από την άλλη....Η ταινία απόσπασε θετικές κριτικές και είχε μία συμπαθητική πορεία στις αίθουσες της Τουρκίας.

http://www.tvzapping.gr/tvnews/todaynews/?entityid=b0329a84-bf00-4d4d-b3b1-ee3e76087ab6

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου