Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

«Σπάνε μηχανάκια» στη Σερβία οι «Χίλιες και Μία Νύχτες»


«Σπάει» καρδιές και τα μηχανάκια της τηλεθέασης το δημοφιλές τουρκικό σίριαλ «Binbir Gece» (Χίλιες και Μία Νύχτες), όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου προβλήθηκε, με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα και επαναπροβάλλεται τους θερινούς μήνες, από άλλη τηλεοπτική συχνότητα, αλλά και στη Σερβία. Όπως αναφέρει σε σχετικό τηλεγράφημά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu», το τουρκικό σίριαλ προβάλλεται τις καθημερινές, με σερβικούς υπότιτλους, σε ιδιωτικό σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο, με επαναλήψεις των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των Σέρβων για την Τουρκία και την τουρκική γλώσσα και πολλοί είναι αυτοί που «φορτώνουν» στα κινητά τους τη μελωδία της μουσικής που ακούγεται στο σίριαλ.
Οι φανατικοί φίλοι της τηλεοπτικής σειράς στη Σερβία έχουν, μάλιστα, δημιουργήσει και group στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», όπου περισσότεροι από 30.000 τηλεθεατές του σίριαλ ανταλλάσσουν απόψεις για τα όσα διαδραματίζονται στη μικρή οθόνη.
Περίπου 1,3 εκ. άτομα παρακολουθούν τη σειρά, που προβάλλεται από ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σερβίας.
Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε, επίσης, το συγκεκριμένο σίριαλ στο Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, το Κουβέιτ, την ΠΓΔΜ και τη Ρουμανία.
 
http://www.gossip-tv.gr/story/48590/spane-mekhanakia-ste-serbia-oi-khilies-kai-mia-nukhtes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου