Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η αληθινή ζωή της τηλεοπτικής Σεχραζάτ

Μπορεί εμείς να τη γνωρίσαμε ως την ηρωίδα που μας καθήλωσε από τις «Χίλιες και μια νύχτες», η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τηλεοπτικής Σεχραζάτ, όμως έχει μια εντελώς διαφορετική ζωή να περιγράψει για τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον ρόλο. Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ προέρχεται από μια άκρως αγαπημένη αλλά παράλληλα ιδιαίτερα αυστηρή οικογένεια καθώς: «Ο πατέρας μου δεν μας επέτρεπε να παραβούμε με τίποτε ορισμένους νόμους. Για παράδειγμα έπρεπε να καθίσουμε στο τραπέζι όλοι μαζί, όποιος απουσίαζε ή αργούσε γνώριζε πως θα τιμωρηθεί. Μετά το καθημερινό μας μπάνιο έπρεπε να φιλήσουμε το χέρι του πατέρα, ενώ τις Κυριακές ξυπνούσαμε από τα άγρια χαράματα, τρέχαμε στο δάσος και ταλαιπωρημένες κάναμε όλοι μαζί πικ-νικ. Η δικτατορία της οικογένειας Κορέλ… Τις περισσότερες φορές τα… άκουγε η αδερφή μου, εγώ είχα κάποιο είδος προστασίας, αφού ήμουν η μικρότερη της οικογένειας» όπως δηλώνει η ίδια.
Πιτσιρίκα ήταν αγοροκόριτσο ενώ για κατοικίδιο είχε… έναν σκαντζόχοιρο. Την επανάστασή της την έκανε στη Β γυμνασίου γυρνώντας μια μέρα με το λεωφορείο μόνη στο σπίτι με αποτέλεσμα να χαθεί και να επιστρέψει στο σπίτι της με 2.5 ώρες καθυστέρηση με τα πόδια, ενώ αν και μικρή ήταν υπέρβαρη, το γυμναστήριο την μεταμόρφωσε στην καλλίγραμμη γυναίκα που είναι σήμερα.
Ο πατέρας της, αρκετά προστατευτικός με τις κόρες του, εκνευριζόταν ακόμα και τον σερβιτόρο που κατά λάθος την άγγιζε ενώ, έκανε τα πάντα προκειμένου να μην βγει με τα αγόρια που είχε σχέσεις. Όλα αυτά φυσικά άλλαξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αν και στα πρώτα βήματα της καριέρας της ο δρόμος μόνο με ροδοπέταλα που δεν ήταν στρωμένος. Απογοητεύσεις, απορρίψεις ακόμη και απολύσεις ήταν οι πρώτες συνθήκες που την υποδέχτηκαν στο χώρο, ο πατέρας της όμως την ανάγκασε να αλλάξει το επίθετό της προκειμένου να μην αποτελέσει ποτέ το "κορίτσι του μπαμπά" στη δουλειά της αλλά ότι κάνει να το καταφέρει με τις δικές της δυνάμεις. Έτσι, από Μπεργκιουζάρ Γκογκτζέ έγινε Μπεργκιουζάρ Κορέλ. «Πάλι καλά που μου άφησε το Μπεργκιουζάρ» δηλώνει η ίδια.


by DarkAngel


http://www.gossip-tv.gr/story/46591/e-alethine-zoe-tes-teleoptikes-sekhrazat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου