Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Απογειώθηκε το "Χίλιες και μια νύχτες"

«Απογειώθηκαν» τα νούμερα του «Χίλιες και μια νύχτες» στο χθεσινό επεισόδιο, όπου ο Ονούρ και η Σεχραζάτ ετοίμαζαν πυρετωδώς τα του γάμου.
Το τουρκικό σήριαλ έπιασε 39,2% στο σύνολο και 40,4% στα νεανικά κοινά στα ποσοστά τηλεθέασης.
Η Τζαλέ, που είχε απολυθεί από τον Ονούρ στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς παρά τις προσπάθειες της να τον ξελογιάσει, επιστρέφει και καταφέρνει να αναβάλλει τον γάμο της Σεχραζάτ και του Ονούρ, με τον Ερντάλ Καραγιόγλου να βρίσκεται πίσω από την σκευωρία.
Η νεαρή αρχιτέκτων υποστήριξε ότι ο Ονούρ της πρόσφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κοιμηθεί μαζί της και η Σεχραζάτ, που ταράζεται πολύ καθώς συνειδητοποιεί ότι ο «καλός» της είχε τις ανήθικες προτάσεις ως χόμπι, τον αφήνει στα κρύα του λουτρού.
Ο Κερέμ -φίλος να σου πετύχει- αρπάζει την ευκαιρία και εξομολογείται τον έρωτα του στην Σεχραζάτ, αλλά… τρώει πόρτα!
Ο Ονούρ ορκίζεται ότι θα βρει ποιος του την «έστησε», ενώ ο Κερέμ διαλύει την σχέση του με την Μπενού, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει γνώμη στην Σεχραζάτ. Παράλληλα, ο Αλί Κεμάλ μαθαίνει για την κατάσταση της Φουσούν και λογικά σκεπτόμενος επιστρέφει στην οικογένεια του. Κάτι που αργότερα θα του πληρώσει η Φουσούν με το ίδιο νόμισμα…
Η Μπενού πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της για τον χωρισμό της με τον Κερέμ και μέσα στο μεθύσι της αφήνει ένα κερί να λαμπαδιάσει και το σπίτι καίγεται ολοσχερώς. Η επόμενη μέρα θα βρει την Μπενού στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα του Ονούρ επισκέπτεται την Σεχραζάτ για να της εκφράσει τον θαυμασμό και να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά της. Λέτε να είναι fake;
Μεγάλο πόνο έχει και Ζορέφ που δεν μπορεί να ξεπεράσει την Μελέκ και της εκφράζει τον έρωτα του, αλλά τρώει «πόρτα», αφού αυτή είναι ηθικό κορίτσι και σέβεται τον γάμο του.
Ονούρ και Σεχραζάτ συναντιούνται στο νοσοκομείο, αλλά η «δικιά» μας… βράχος! Το βάζει στα πόδια και δεν ακούει κουβέντα. Η Ζεϊνέπ για να παρηγορήσει τον Ονούρ του δίνει ένα αποκαλυπτικό dvd με τον Ραγκίπ και δύο καλλονές στο κρεβάτι. Φυσικά, το γεγονός εκμεταλλεύεται ο Ονούρ, που τον απειλεί να κάνει κάτι να «καθαρίσει» την φήμη του, γιατί αλλιώς θα βγάλει τα άπλυτα του στην φόρα.
Παράλληλα, η Σεχραζάτ κερδίζει με το καινούργιο της αρχικτεκτονικό γραφείο – δώρο από τον Μπουρχάν- ένα διαγωνισμό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πίσω από αυτό βρίσκεται όμως ο Ονούρ!
Στην αρχή αυτή ταράζεται και αποφασίζει να μην αναλάβει το έργο, αλλά τελικά ο Μπουρζάν την πείθει να συνεχίσει.
Η φιλία του Ονούρ με τον Κερέμ έρχεται σε ρήξη, ενώ ο Ζοφέρ την ώρα που οδεύουν προς το αεροδρόμιο αποκαλύπτει στον πρωταγωνιστή μας ότι τα ξέρει όλα! Ότι δηλαδή ο Ονούρ πλήρωσε την Σεχραζάτ για να πάει μαζί του… Και εκεί η αγωνία κορυφώνεται!!!
Το αεροπλάνο πέφτει, αλλά ο Ονούρ και ο Ζορέφ την γλυτώνουν, γεγονός που οι άλλοι δεν γνωρίζουν και πιστεύουν ότι είναι νεκροί.
Τελικά επιστρέφουν στα σπίτια τους, η Τζαλέ δίνει συνέντευξη και παραδέχεται ότι ήταν ψευδή τα όσα κατήγγειλε για τον Ονούρ και οι συγνώμες δια στόματος Σεχραζάτ πάνε σύννεφο…

Η συνέχεια στην οθόνη σας!!!

by DarkAngel

1 σχόλιο:

  1. nai plu lupamai pou sta next epeisodia h tzale pe8enei apo to ka8arma erntal stn apagwgh ths sexrazat... tn kakomoipa tn tzale tn sympa8hsa se ayto to bolum.... htan kaloula asxeta an o allos tn ekviase kai tn anagkase na to kanei ayto...... COK uzgun,,,,, :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή