Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Συγκλονιστικές ανατροπές στις "Χίλιες και μία νύχτες"

Το ατύχημα του Ονούρ, η αγωνία της Σεχραζάτ και η κρίση στη σχέση τους... Η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες», που καθήλωσε το κοινό χαρίζοντας ποσοστά μέχρι 40% στον ΑΝΤ1, κάνει τους υπευθύνους του καναλιού να σκέφτονται σοβαρά να εξασφαλίσουν και άλλο τουρκικό σενάριο. Η αγωνία για τις εξελίξεις κορυφώνεται και η «Εspresso» σάς βάζει στο κλίμα των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Η Μπενού είναι μεθυσμένη, απογοητευμένη και μόνη κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, ενώ ο Ονούρ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τις συκοφαντίες. Ο Κερέμ μετανιώνει για τον χωρισμό του από την Μπενού. Επίσης, ο Κερέμ έρχεται σε ρήξη με τον Ονούρ, όχι μόνο ως φίλοι, αλλά και ως συνάδελφοι. Ο Ονούρ αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Μπουρχάν και η Σεχραζάτ σχεδιάζουν να ανοίξουν αρχιτεκτονικό γραφείο. Οι ερωτικές προτάσεις του Κερέμ στη Σεχραζάτ ενοχλούν τον περίγυρο, ενώ ο Ονούρ και ο Κερέμ που απέφευγαν ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό, τελικά καβγαδίζουν άσχημα.

Στη συνέχεια, ο Κερέμ δηλώνει την αγάπη του για τη Σεχραζάτ και γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη νέα εταιρεία του Ονούρ. Το ότι βγαίνει με τη Σεχραζάτ, συντρίβει τον Ονούρ. Ενα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα. Η πτήση του Ονούρ και του Ζαφέρ για Κοπεγχάγη πέφτει και σοκάρει τους πάντες. Η Σεχραζάτ τρελαίνεται από την αγωνία της, νομίζει ότι έχασε τον Ονούρ, ο Κερέμ είναι γεμάτος τύψεις... Ο Ερντάλ και ο Ραγίπ πιάνουν την Τζάλε προτού διαφύγει στο εξωτερικό και είναι αποφασισμένοι να την κάνουν να ομολογήσει ότι αυτά που είπε για τον Ονούρ ήταν ψέματα. Η Σεχραζάτ δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Κερέμ που μαχαίρωσε πισώπλατα τον Ονούρ και κατέστρεψε τη σχέση του καλύτερού του φίλου.

Επεται μια ανατροπή-έκπληξη στη σχέση της Σεχραζάτ και του Ονούρ. Ο Ονούρ περιμένει πιο θετική στάση από εκείνην μετά τη σχεδόν μοιραία εμπειρία του αφού τελικά ξεκαθαρίστηκαν οι συκοφαντίες εναντίον του, αλλά απογοητεύεται, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη στη σχέση τους.

espressonews.gr

by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου