Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Το συγκλονιστικό μυστικό που… καταρρακώνει τον Κερέμ

πάρχει ένα φοβερό μυστικό στο αγαπημένο μας σίριαλ «Χίλιες και μια νύχτες». Ένα μυστικό καλά θαμμένο για πολλά χρόνια που έρχεται στο φως και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Κερέμ. Θα έχετε παρατηρήσει την μεγάλη αγάπη που έχει η κυρία Σεβάλ στον γιο της Μπουράκ; Θα έχετε δει συχνά τον Κερέμ να δυσανασχετεί με το χάιδεμα της μητέρας του προς τον αδελφό του.
θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποια στιγμή ο Κερέμ αγανακτισμένος από αυτή την μητρική εύνοια θα ζητήσει να μάθει από την Σεβάλ γιατί έχει τόση αδυναμία στον μικρό του αδελφό.
Θα ψάξει επίμονα και με την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει θα μάθει ότι δεν είναι γιος της Σεβάλ, αλλά της αδελφής της.
Η Σεβάλ είναι  στην πραγματικότητα θεία του και τον μεγάλωσε σαν γιο του όταν η μητέρα του χάθηκε. Η Σεβάλ τον πήρε μωρό παιδάκι και δεν τον ξεχώρισε από το δικό της γιο. Μάλιστα φρόντισε να μη μάθει τίποτα και να πιστεύει ότι αυτή είναι η πραγματική του οικογένεια.
Όσο για τον πατέρα του Κερέμ έχουμε να σας πούμε πολλά. Αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα γιατί θα σας χαλάσουμε την έκπληξη!

by DarkAngel  

http://toblogtonkirion.gr/2010/07/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου