Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Στη Σαντορίνη ο Ονούρ και η Σεχραζάτ!


Στη Σαντορίνη ετοιμάζονται να πάνε για διακοπές οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τουρκικής σειράς "Χίλιες και μια Νύχτες", που έχουν μαγέψει το ελληνικό κοινο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζουν βασιλική υποδοχή στο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι "Ονούρ και Σεχραζάτ", οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί του Αιγαίου. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως το τηλεοπτικό ζευγάρι που είναι μαζί και στη ζωή, θα φθάσει στο νησί μαζί με τον γιο του Αλί και τον παραγωγό του σίριαλ.

Ακόμη, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο παραγωγός της σειράς θα κάνει ένα ρεπορτάζ στη Θήρα για τη νέα παραγωγή που ετοιμάζει με πρωταγωνιστές και πάλι τους δυο ηθοποιούς Halit Ergenc και Berguzar Korel. Προς το παρόν πάντως, δεν έχει ζητηθεί ειδική άδεια από την αρμόδια επιτροπή της κοινότητας, αφού η Σαντορίνη είναι παραμεθόριος και υπάγεται σε ειδικό καθεστώς.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε και αγαπήθηκε στα γυρίσματα της σειράς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να κάνει ένα tour στα γύρω νησιά. Ο Halit και η Berguzar περιμένουν με ανυπομονησία να έρθουν στη χώρα και να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με φόντο την "Καλντέρα"...




by DarkAngel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου