Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ζωή σαν παραμύθι για Ονούρ και Σεχραζάτ

Πολλές φορές λένε ότι η τηλεόραση μιμείται την πραγματική ζωή και, όπως φαίνεται, στην περίπτωση του Ονούρ και της Σεχραζάτ, των πρωταγωνιστών της τούρκικης σειράς »Χίλιες και μία νύκτες» που καθήλωσε το ελληνικό κοινό στις τηλεοράσεις, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το πολυσυζητημένο -εντός και εκτός μικρής οθόνης- ζευγάρι ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στο χώρο όπου ξεκίνησε το δικό τους παραμύθι στην πραγματική ζωή: στη μαγευτική θέα της Καλντέρας στη Σαντορίνη όπου πέρυσι ο Ονούρ έκανε στην αγαπημένη του την πρόταση γάμου!
Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιών γνωρίστηκε στα πλατό το 2006 και από το 2008 είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή, η οποία μάλιστα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την τηλεοπτική.
Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, ή Χαλίτ και Μπεργκουζάρ όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, περνούσαν πολλές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειρά. Ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία της μελαχρινής συναδέλφου του και, «τυφλωμένος» από το πάθος για την όμορφη Σεχραζάτ, δεν δίστασε να χωρίσει τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για παραπάνω από έναν χρόνο για να βρεθεί μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του.
Ο έρωτας μεταξύ των δύο δημοφιλών ηθοποιών εξελίχθηκε σε έντονο πάθος που πήρε σάρκα και οστά με το γάμο τους στις 7 Αυγούστου το 2009 σε μια ρομαντική τελετή με 350 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και συναδέλφους τους από το σίριαλ.
Την επόμενη εβδομάδα το ευτυχισμένο ζευγάρι, που πριν από λίγους μήνες είδε να γεννιέται το πρώτο τους παιδί, θα βρεθεί στην πανέμορφη Σαντορίνη εκεί όπου πέρυσι ο Χαλίτ έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μπεργκουσάρ.   Όπως δηλώνει στην κάμερα του Star ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνουν οι δημοφιλείς ηθοποιοί: «Έχουν καλό δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα Η σουίτα τους είναι 120 τμ και περιλαμβάνει όλες οι ανέσεις μέσα. Θερμαινόμενη πισίνα, spa, τζακούζι, τα πάντα».
Επίσημα το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί στη χώρα μας τον Οκτώβριο μετά από πρόσκληση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα.

by DarkAngel

1 σχόλιο: