Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Γιατί αρέσει τόσο το "Χίλιες και μια νύχτες" και ο Ονούρ (Halit Ergen);

Μα προφανώς γιατί από την Ελληνική τηλεόραση απουσιάζει η τεστοστερόνη. Δε βλέπουν άντρα οι γυναίκες φαν, ούτε για δείγμα.


Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του σήριαλ «Χίλιες και μία νύχτες»
Με κάθε λεπτομέρεια καλύπτουν τα τουρκικά μέσα την προσωπική ζωή των δύο...

πρωταγωνιστών κυρίως από τότε που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, Ali.Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Halit Ergen (Ονούρ) και τη Berguzar Korel(Σεχραζάτ), παρόλο που ο Halit ήταν ήδη παντρεμένος. Αμέσως μόλις τη γνώρισε, χώρισε με τη γυναίκα του μέσα σε μια νύχτα για να είναι στο πλευρό της καινούργιας του αγαπημένης. Ο έρωτάς τους αποτυπώθηκε και στη μικρή οθόνη, τρελαίνοντας τα μηχανάκια της AGB

Ως το τηλεοπτικό φαινόμενο του καλοκαιριού έχουν χαρακτηρίσει πολύ το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Χίλιες και μία νύχτες», που μας έρχεται από την Τουρκία. Ο έρωτας της Σεχραζάτ και του Ονούρ κατάφερε σε πολλά σπίτια να «πάρει την θέση» του Μουντιάλ στην TV, μετά από αγώνα βέβαια! Τι είναι όμως αυτό που καθηλώνει το κοινό της Τουρκίας, των Σερρών, της Θεσσαλονίκης και σιγά ? σιγά και της Αθήνας; Το γεγονός ότι τα έχει όλα: Μυστήριο, συγκίνηση, έρωτα με φόντο τον Βόσπορο, όλα! Ηρωίδα η πανέμορφη Σεχραζάτ, μια επιτυχημένη αρχιτέκτων, που βλέπει ξαφνικά τη ζωή της να καταρρέει. Ο άντρας της σκοτώνεται σε τροχαίο, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τον γιο της, όταν οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι πάσχει από λευχαιμία. Μόνος σκοπός της είναι να εξασφαλίσει τα χρήματα για την δαπανηρή επέμβαση, που μπορεί να δώσει ζωή στο παιδί της. Ο μόνος που την βοηθά είναι ο Ονούρ, ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας, στην οποία εργάζεται με αντάλλαγμα να περάσει μια νύχτα μαζί του! Μια νύχτα που θα αλλάξει την ζωή και των δύο? Η σειρά παρόλο που έχει απέναντι της «δυνατά» χαρτιά: το Μουντιάλ και την «Ζωή της Άλλης» πάει σχετικά καλά στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ μετά το τέλος των αγώνων αναμένεται να πάει καλύτερα. Στην επιτυχία της σειράς -ερημώνουν οι δρόμοι στην Τουρκία την ώρα που παίζεται σου λέει!- συμβάλλει το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι? ζευγάρι και στην ζωή!! Η Μπεργκουζάρ (το όνομα της σημαίνει Ενθύμιο) και ο Χαλίτ είναι ένα σχετικά νιόπαντρο και ευτυχισμένο ζευγάρι! Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ο Χαλίτ, που ήταν παντρεμένος χώρισε την πρώτη του γυναίκα για τα μάτια της. Πριν λίγους μήνες μάλιστα η Μπεργκουζάρ έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, ένα αγοράκι ονόματι Αλί! Η? Σεχραζάτ είναι μόλις 27 ετών και είναι ήδη πολύ γνωστή στην Τουρκία, αφού και οι δύο γονείς της είναι διάσημοι ηθοποιοί. Λόγω ύψους (1.82) εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο, ενώ από μικρή έχει ασχοληθεί με το πιάνο, το πατινάζ στον πάγο και τον χορό. Και ο Ονούρ ή Χαλίτ, που της ρίχνει και 12 χρόνια, είναι γιος γνωστού ηθοποιού της γειτονικής χώρας και παρόλο που σπούδασε αρχικά Ναυπηγική και Θαλάσσιες Επιστήμες, τον κέρδισε η υποκριτική.

by DarkAngel

1 σχόλιο: