Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Το εξώγαμο του Ονούρ Αξάλ και η τρίτη ταπείνωση της Σεχραζάτ

Αν νομίζετε ότι η πολύπαθη Σεχραζάτ έχει βιώσει τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της με τον μπερμπάντη και άτακτο Ονούρ, κάνετε λάθος.
Το χουνέρι που της ετοιμάζει ο καθόλα comme il faut επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης της Μπινιάπι είναι η εμφάνιση στο προσκήνιο της εξώγαμης κόρης του, από τη σχέση του με μία γυναίκα που πίστεψε σ’ αυτόν και έμεινε έγκυος.
Δεν θέλετε να φανταστείτε την αντίδραση της Περιντέ, φίλες μας!
Φυσικά η μητέρα της κόρης δεν ήταν καλή για τον κύριο Αξάλ και έτσι ο σκληρός άντρας την παράτησε, αγνοώντας τις παράπλευρες απώλειες.
Έτσι πάνω που θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις η Σεχραζάτ και θα επανεξετάζει την πιθανότητα επανασύνδεσης της με τον Ονούρ θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθροία η είδηση ότι έχει παιδί και μάλιστα αρκετά μεγάλο σε ηλικία.
Η κόρη του Λιλιπούτ θα αλλάξει τα δεδομένα και θα κλέψει την αγάπη που είναι αποφασισμένος να δώσει στον μικρό και επίσης πολύπαθο Καν.

by DarkAngel

3 σχόλια:

  1. vre dark angel dn t les kala....o onur parathse tn prwhn t giati tn apathse...k malista o onur tn epoiase st prasa m tn allon st krevati!!!!!k malista to palio tsouli dn stenoxwrhthike p ton apathse alla p ts eide o onur......e kai meta apo mia evdomada paei auth sto grafeio t k leei oti einai egkuos.....o kahmenos o onur htan sintetrimmenos...sto 61 epeisodio t leei stn sehrazat...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο Κώστας! Ο Ονούρ ήταν χάλια αφού τον απάτησε η φίλη του. Επιπλέον δεν είχε μάθει αν πράγματι η πρώην κοπέλα του κράτησε το παιδί. Πάνω στο θυμό του της είχε πει ότι δεν το θέλει. Ύστερα από λίγα επεισόδια όλα γίνονατι πάλι καλά και ο Ονούρ δεν χάνει το ενδιαφέρον του για τον Καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή