Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Χίλιες και μια νύχτες: Γνωρίστε τον Ονούρ

Τον Ονούρ τον γνωρίσαμε πολύ καλά μέσα από τις «Χίλιες και μια νύχτες», την τούρκικη σειρά που καθηλώνει κάθε βράδυ χιλιάδες τηλεθεατές. Ποιο είναι όμως το πραγματικό πρόσωπο πίσω του πρωταγωνιστή; Ο Halit Ergenc στην πρώτη του αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για τον ρόλο και την ζωή του, ενώ αποκαλύπτει πως δεν έχει καν… τηλεόραση στο σπίτι του!
«Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή, όταν δεν είχα ιδέα για το πώς θα υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό το σήριαλ. Θυμάμαι, όταν διάβασα το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, φτάνοντας στο τέλος, τη στιγμή που ο Ονούρ ζητά από τη Σεχραζάτ ως αντάλλαγμα για τα δανεικά μια βραδιά μαζί της, κάτι μέσα μου με ώθησε να δεχτώ τον ρόλο», εξηγεί.
Παρόλο που του άρεσε το σενάριο δεν πίστευε ότι η σειρά θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία. Κατά την άποψη του στην μεγάλη απήχηση που είχε το σήριαλ έπαιξε ρόλο η τύχη και το σωστό timing…
Κατά την άποψη μας  η… τύχη ήταν με το μέρος του, αφού η συμμετοχή του στο σήριαλ θα μπορούσε να θεωρηθεί «μοιραία» για αυτόν. Εκτός από την «απογείωση» της δημοτικότητα του, άλλαξε και σε προσωπικό επίπεδο η ζωή του, καθώς γνώρισε τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της συμπρωταγωνίστριας του!!!
Όπως στο σήριαλ, έτσι και στην real life ερωτεύτηκε την Σεχραζάτ, για τα μάτια της οποίας χώρισε την πρώην γυναίκα του. Και όπως –φανταζόμαστε ότι θα γίνει και στη σειρά- οι δυο τους παντρεύτηκαν και πριν λίγο καιρό και η «Σεχραζάτ» έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Αν δεν ήταν οι «Χίλιες και μια νύχτες» το «γραφτό» του, τότε τι;;;
Ο ίδιος πάντως απολαμβάνει την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα και ας τον φωνάζουν… Ονούρ και όχι Χαλίτ στον δρόμο!
Ο Χαλίτ μας φανέρωσε ακόμα πώς πριν ασχοληθεί με την ηθοποιία ήταν τραγουδιστής. «Μου αρέσει πολύ το τραγούδι, άρα το πιθανότερο είναι (αν δεν ήταν ηθοποιός) να συνέχιζα το τραγούδι επαγγελματικά», ενώ αποκαλύπτει ότι… δεν έχει τηλεόραση σπίτι του!!!
«Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Για την ακρίβεια δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου, έχω μεγάλους προτζέκτορες για να βλέπω κινηματογραφικές ταινίες»!

by DarkAngel

1 σχόλιο: